Moustache Lundi 26

Moustache Lundi 26

Una de les bicicletes elèctriques urbanes més exclusives, cómodes i refinades del mercat. La jove marca francesa ha apostat molt seriosament per la bicicleta elèctrica i els seus arguments son clars : fiabilitat, robustesa, qualitat d’acabats i exclusivitat.

Tucano Strada

Representant a la nova línia de bicicletes sense cadena, la transmissió es fa per cardan. Juntament amb un canvi intern Shimano Nexus, el seu gran avantatge de no portar cadena es tradueix en el seu nul manteniment, no taca, no es destensa, no surt del seu lloc …etc.

Amb la batería integrada en un elegant porta-objectes posterior, la seva mida es una mica més curta, fent-la més manejable i estable.

Ecobike Elegance

El nostre model de bicicleta elèctrica ELEGANCE està pensat i dissenyat per un ús urbà i per la natura. Les seves rodes anti-punxades i els seus amortidors així ho permeten. A més a més d’un disseny atractiu, elegant i net. La barra baixa “easy-entry” ens dona una màxima comoditat i confort a l’hora de pujar i baixar de la bicicleta.

Ecobike Elegance Plus 28″

La màxima elegància, confort i disseny de la Elegance també amb roda de 28 “. La bicicleta elèctrica ELEGANCE PLUS és ideal per a passeig, per a desplaçaments diaris en ciutat i tranquils passejos per la naturalesa. A més de la comoditat de la barra baixa “easy entry”, et proporciona una rodada més àmplia que et donarà una sensació de llibertat única i irrepetible.

Ecobike Classic W

La bicicleta elèctrica CLASSIC WOMAN, equilibri entre disseny, tecnologia i funcionalitat. Un model “Cruiser” perfecte per a trajectes de llarga distància. La seva roda de 28 “la fa única per extensos recorreguts en pla a més d’una bellesa estètica incomparable. Així que ves-te acostumant perquè no podran deixar de mirar-te.

Ecobike Classic M

La bicicleta elèctrica CLASSIC MAN, equilibri entre disseny, tecnologia i funcionalitat. Un model “Cruiser” perfecte per a trajectes de llarga distància. La seva roda de 28 “la fa única per extensos recorreguts en pla a més d’una bellesa estètica incomparable. Així que ves-te acostumant perquè no podran deixar de mirar-te.

Ecobike Basic

Si ets un apassionat del ciclisme de carretera, també tenim el model de bicicleta elèctrica per a tú : el nostre model BASIC et permetrà seguir fent els teus recorreguts per carretera sense patiment, o bé allargar els teus trajectes, fent escapades més llargues i gaudint de cada tram

Tucano Estilo

La Estilo és un model produït des de 2005, un clàssic que mai passa de moda. Aquest model ha contribuït activament a posicionar la nostra marca entre les millors del mercat. Ara disponible amb algunes innovacions com la pantalla LCD 5 nivells, els frens Tektro i la nova forquilla davantera TGs amb una secció de de 27mm. Aquesta bicicleta es situa per la seva qualitat i especificacions en la gamma alta, però està situada en la gamma de preu mitjà. Cap altra marca ofereix tanta qualitat per aquest preu.

Ducati Cucciolo

Ducati és coneguda per tots els fanàtics de la moto. Però, sabies que hi ha E-bikes Ducati també? La bicicleta elèctrica Tucano Ducati Cucciolo amb un disseny vintage inspirat en el primer model de moto de la marca Ducati: Cucciolo. Una E-bike d’aire clàssic, però equipada amb components d’última generació

    Back to top