Lombardo Sestriere 400

Lombardo Sestriere 400

Les seves prestacions, el seu disseny i la seva qualitat, fan d’aquest model de MTB elèctrica una de les millors opcions de compra. Equipada amb un motor BOSCH 400 w ofereix un rendiment realment increible.

Lombardo Sestriere 250

La seva relació qualitat preu es una de les millors del mercat internacional. Motorització BOSCH i disseny italià fan una combinació difícilment superable.

 

Moustache Lundi 26

Una de les bicicletes elèctriques urbanes més exclusives, cómodes i refinades del mercat. La jove marca francesa ha apostat molt seriosament per la bicicleta elèctrica i els seus arguments son clars : fiabilitat, robustesa, qualitat d’acabats i exclusivitat.

Tucano UMA

Es l’últim model de Tucano Bikes, una street bike jove, amb només 13 Qg. de pes i una autonomís de 25 a 50 Qms.

UMA es la més tecnológica del mercat.

UMA es la més lleugera de les bicicletes elèctriques.

UMA es DISSENY.

El model UMA porta un GPS incorporat, es pot connectar amb el teu mòbil i fer-la servir mitjançant una APP (gratuita per Android i IOS)

Tucano Strada

Representant a la nova línia de bicicletes sense cadena, la transmissió es fa per cardan. Juntament amb un canvi intern Shimano Nexus, el seu gran avantatge de no portar cadena es tradueix en el seu nul manteniment, no taca, no es destensa, no surt del seu lloc …etc.

Amb la batería integrada en un elegant porta-objectes posterior, la seva mida es una mica més curta, fent-la més manejable i estable.

Tucano Basic Renan

Es, sense cap mena de dubte, la bicicleta elèctrica més completa del mercat. Darrerament ha estat objecte d’un restyling i ha guanyat en qualitat i equipament, per un preu realment assequible.

Pràctica, urbana, fàcilment plegable, àgil …..qué més li podem demanar ?.Display amb 5 nivells d’ajuda, fré de disc davanter, funció “arrancada” fins a 6 Qms/hora, amortidors davanters, porta-paquets posterior, etc. etc. Per gaudir-la plenament.

Tucano Monster 20″

Es la primera Fat-Bike plegable que es comercialitza al nostre pais.

Petita ……però amb mooolt de caràcter, pertany al món més modern dels bikers. Sensacions impresionants al seu manillar . Atreveix-te !!

Ecobike Elegance

El nostre model de bicicleta elèctrica ELEGANCE està pensat i dissenyat per un ús urbà i per la natura. Les seves rodes anti-punxades i els seus amortidors així ho permeten. A més a més d’un disseny atractiu, elegant i net. La barra baixa “easy-entry” ens dona una màxima comoditat i confort a l’hora de pujar i baixar de la bicicleta.

Ecobike Elegance Plus 28″

La màxima elegància, confort i disseny de la Elegance també amb roda de 28 “. La bicicleta elèctrica ELEGANCE PLUS és ideal per a passeig, per a desplaçaments diaris en ciutat i tranquils passejos per la naturalesa. A més de la comoditat de la barra baixa “easy entry”, et proporciona una rodada més àmplia que et donarà una sensació de llibertat única i irrepetible.

Ecobike Classic W

La bicicleta elèctrica CLASSIC WOMAN, equilibri entre disseny, tecnologia i funcionalitat. Un model “Cruiser” perfecte per a trajectes de llarga distància. La seva roda de 28 “la fa única per extensos recorreguts en pla a més d’una bellesa estètica incomparable. Així que ves-te acostumant perquè no podran deixar de mirar-te.

Back to top