Tucano Basic Renan

Tucano Basic Renan

Es, sense cap mena de dubte, la bicicleta elèctrica més completa del mercat. Darrerament ha estat objecte d’un restyling i ha guanyat en qualitat i equipament, per un preu realment assequible.

Pràctica, urbana, fàcilment plegable, àgil …..qué més li podem demanar ?.Display amb 5 nivells d’ajuda, fré de disc davanter, funció “arrancada” fins a 6 Qms/hora, amortidors davanters, porta-paquets posterior, etc. etc. Per gaudir-la plenament.

Tucano Monster 20″

Es la primera Fat-Bike plegable que es comercialitza al nostre pais.

Petita ……però amb mooolt de caràcter, pertany al món més modern dels bikers. Sensacions impresionants al seu manillar . Atreveix-te !!

Tucano Hide Bike MTB

Ens complau poder introduir aquest excel·lent model en el mercat espanyol.Aquesta bici elèctrica ens permetrà anar per camins de terra o pedra enmig de la natura sense estar molt entrenats físicament i si estem en forma ens donarà la possibilitat d’anar més ràpid i gaudir de més baixades, que al final és el que més ens agrada!La bateria interna extraïble [36V8,8ah] amb tancament de seguretat, confereix a aquest model una estabilitat sense precedents.Tots els components són de qualitat i aptes per a un ús normal. Un model exclusiu per a persones que busquen el millor.

Tucano Hide Bike 20

La bici elèctrica plegable més moderna i completa del mercat, amb més autonomia i més potent (36V – 8,8ah)

La HB 20 Sport (by Tucano) és l’únic model de plegable amb bateria amagada en el quadre amb 36V.

Que volen dir aquests 36V? Doncs, més potència i més autonomia. Molt destacable també per la incorporació de la doble amortització i doble fre de disc.  Podràs portar aquesta bici elèctrica a qualsevol lloc.  La bateria està ubicada dins el quadre, i és extraïble (amb tancament de seguretat). La posició de la bateria confereix a aquest model una immillorable estètica; una major estabilitat en la conducció i una reducció de les vibracions. Un model únic amb les prestacions típiques dels nostres motors i bateries de 36V.

Un model exclusiu per a persones que busquen el millor.

Tucano de Luxe

La Tucano De Luxe ha estat la primera bicicleta elèctrica plegable i lleugera comercialitzada a Espanya. Des de la seva estrena el 2005 ha evolucionat contínuament. De 24 volts en Nikel ha passat a 36 volts en Liti MN, després Liti – ió i ara LiFePO4. Una bicicleta molt especial, amb xassís únic i prestacions molt esportives. El seu últim restyling: La bateria de fosfat de ferro, el nou sensor de pedaleig assistit PAS 012 i els frens Tektro.

    Back to top